Τζιούμης: «Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά με αναπηρία και στηρίζουμε τις οικογένειές τους»

Τζιούμης: «Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά με αναπηρία και στηρίζουμε τις οικογένειές τους»

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Διαρρύθμιση χώρων κτηρίου και δημιουργία νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.Με.Α)», με προϋπολογισμό μελέτης 115.000,00€, προχώρησε την Δευτέρα (21/9/2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης με την ανάδοχο εταιρεία (Π. Μιχαλίτσης ATOEEEE - ΛAKΩN ATE TEXNIKH ETAIPEIA).

Το έργο θα υλοποιηθεί σε μισθωμένο κτιριακό χώρο νομίμως υφιστάμενο σύμφωνα με την υπ' αριθ. 66/1986 εκδοθείσα οικοδομική άδεια, επί της οδού Φιλελλήνων σε εντός σχεδίου πόλεως περιοχή.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε τέσσερις (4) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Να σημειωθεί ότι, από το τέλος Αυγούστου, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης έχει προχωρήσει στην έγκριση ίδρυσης Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών & υποβολή σχετικών αιτημάτων αδειοδότησης λειτουργίας Κ.Δ.Α.Π. στο Δήμο Τρίπολης.

Μετά τις εργασίες διαρρύθμισης και τις διαδικασίες αδειοδότησης, θα ακολουθήσει η πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού, για τη λειτουργία της δομής.

«Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος διότι αντιμετωπίζουμε στην πράξη μια ανάγκη της τοπικής μας κοινωνίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, προσθέτοντας ότι το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «θα εστιάσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία, θα αναπτύξει τις δεξιότητές τους και θα στηρίξει τις οικογένειές τους.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές πλαίσιο αποδοχής, εμπιστοσύνης, δημιουργικότητας και έκφρασης, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κάθε ατόμου με αναπηρία».


Share Tweet Send
0 Comments
Loading...
You've successfully subscribed to ARKADIA24
Great! Next, complete checkout for full access to ARKADIA24
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.