Στα χέρια της Αστυνομίας 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι

Στα χέρια της Αστυνομίας 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι

Μια γυναίκα 35 ετών έχει προσαχθεί και εξετάζεται ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη λογίστρια στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βασική ύποπτη, είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία η οποία συνεργάζεται με την ασφαλιστική εταιρεία όπου εργάζεται το θύμα, η 34χρονη Ιωάννα.

Στην κατοχή της 35χρονης βρέθηκαν μία τηλεκάρτα -με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί- καθώς και μία περούκα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή της έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με 40χρονο ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει  μόνιμος δεσμός μαζί του. Αστυνομικοί μιλούν για προγενέστερη «εμμονή» της εν λόγω γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.

Η 35χρονη Έφη που φέρεται να είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα

Εκτός από την 35χρονη η Αστυνομία εξετάζει και την εμπλοκή άλλης μιας γυναίκας στην υπόθεση.

(Ενημέρωση άρθρου)

Δίωξη γα απόπειρα ανθρωποκτονίας

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Η κατηγορούμενη, που κρατείται, είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της.

Σύμφωνα με την δικογραφία η 35χρονη φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου για προσωπικούς λόγους .

Η ίδια αρνείται την κατηγορία και σύμφωνα με τον συνήγορό της δεν έχει εμπλοκή στην επίθεση.


Share Tweet Send
0 Comments
Loading...
You've successfully subscribed to ARKADIA24
Great! Next, complete checkout for full access to ARKADIA24
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.