Σχολή διαιτησίας από την ΕΠΣ Αρκαδίας - Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Σχολή διαιτησίας από την ΕΠΣ Αρκαδίας - Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Με κεντρικό σύνθημα «πάρε μέρος στο παιχνίδι και γίνε διαιτητής» ξεκινούν οι εγγραφές για την δημιουργία της νέας σχολής διαιτησίας από τον Σύνδεσμο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας για την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά.

Οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για εγγραφή στην νέα σχολή διαιτησίας του συνδέσμου διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας είναι έως και 25/10. Υπεύθυνοι της σχολής είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας Δήμος Αναστόπουλος και η υπεύθυνη εκπαίδευσης διαιτητών Ελένη Κυρίου.

Η Αρκαδική διαιτησία βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο βάση της δουλειάς που γίνεται και διατηρεί με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη παράδοση που έχει στον χώρου του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η διεξαγωγή των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, ενώ οι Υπεύθυνοι της Σχολής είναι οι Δήμος Αναστόπουλος και Ελένη Κυρίου.

Για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αρκαδίας, μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα: 6977-787535 και 6942-063517 για περισσότερες πληροφορίες.


Share Tweet Send
0 Comments
Loading...
You've successfully subscribed to ARKADIA24
Great! Next, complete checkout for full access to ARKADIA24
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.