Κρούσματα κορονοϊού στη Μεγαλόπολη

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε άμεση συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και την Πολιτική Προστασία.

Κρούσματα κορονοϊού στη Μεγαλόπολη

Κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην Μεγαλόπολη και άμεσα τέθηκαν σε εφαρμογή τα πρωτόκολλα υγείας που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο Μεγαλόπολης η Δημοτική Αρχή βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε άμεση συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και την Πολιτική Προστασία.

«Ήδη, έχουμε προβεί προληπτικά στην απολύμανση των χώρων του Γυμνασίου και εντός του Σαββατοκύριακου θα γίνει απολύμανση και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Έπειτα από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, προγραμματίσθηκε για την προσεχή Δευτέρα 26/10, η πραγματοποίηση προληπτικών τεστ για κορωνοϊό στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να προσέρχονται από τις 9:30 το πρωί, μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων αποθεμάτων, έχοντας στη διάθεσή τους τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Έπειτα από επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία, ενημερωθήκαμε ότι προς το παρόν δεν απαιτείται η λήψη πρόσθετων μέτρων. Εφόσον κριθεί ότι θα απαιτηθούν συγκεκριμένες ενέργειες, θα λάβουμε σχετική ενημέρωση.

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε ήδη βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση έξαρσης του ιού και θα ήταν αναπόφευκτο να μη μας χτυπήσει και την πόρτα μας. Αυτό που χρειάζεται είναι να επιδείξουμε ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

Το λιγότερο που απαιτείται από τον καθένα μας είναι να τηρούμε τα πάγια μέτρα ατομικής προστασίας, όπως τα τηρήσαμε και τους προηγούμενους μήνες.

Φορούμε μάσκα – Τηρούμε αποστάσεις μεταξύ μας –

Πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας

Προσέχουμε τον εαυτό μας – τους οικείους μας – τους συμπολίτες μας»


Share Tweet Send
0 Comments
Loading...
You've successfully subscribed to ARKADIA24
Great! Next, complete checkout for full access to ARKADIA24
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.