Απάντηση Κ. Βλάση σε Π. Τατούλη: Δεν υπάρχει τέρμα στον πολιτικό κατήφορο

Απάντηση Κ. Βλάση σε Π. Τατούλη: Δεν υπάρχει τέρμα στον πολιτικό κατήφορο

«Δεν υπάρχει τέρμα στον πολιτικό κατήφορο» αναφέρει με γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής Αρκαδίας και υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος του νωρίτερα ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ούτε μια φορά το όνομα του πρώην Περιφερειάρχη!

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Δεν υπάρχει τέρμα στον πολιτικό κατήφορο

Πραγματικά είναι αξιολύπητο να βλέπουμε πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, τον οποίο ο τόπος του, η Αρκαδία, τον τίμησε με την ψήφο του για 30 χρόνια.

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που μέσα σε 30 χρόνια δεν έχει συνδέσει το όνομά του με ούτε ένα μεγάλο έργο στην Αρκαδία!

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που με τις πράξεις του απέδειξε ότι τον ενδιέφερε μόνο η πολιτική και η οικονομική επιβίωση της οικογένειας του.

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που ενώ δεν έχει ασκήσει ποτέ το ιατρικό επάγγελμα, νομίζει ότι μπορεί και κρίνει αδιαμφισβήτητα βιογραφικά.

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που ενώ έχει καταδικαστεί σε 5 μήνες φυλάκιση τελεσίδικα, έχει το θράσος να κουνάει και το δάκτυλο.

ΚΑΙ το φυσικό αέριο θα έρθει στην Τρίπολη και την Αρκαδία, γιατί αυτή η Περιφερειακή Αρχή θα το κάνει (κόντρα στις επιθυμίες της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής, που δεν έκανε απολύτως τίποτα), γιατί πάνω απ’ όλα κινείται με γνώμονα την ΗΘΙΚΗ και όχι το προσωπικό συμφέρον. ΚΑΙ το στίγμα μας θα αφήσουμε στον τόπο μας, γιατί για εμάς η Πατρίδα και η Αρκαδία μας είναι πάνω από οικογενειακά συμφέροντα.

Κι όσον αφορά την γνωστή πρακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα – παλιά σας τέχνη κόσκινο από το πανεπιστήμιο και το αριστερό ΕΚΚΕ – απαντάμε ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Εκ του πολιτικού γραφείου»


Share Tweet Send
0 Comments
Loading...
You've successfully subscribed to ARKADIA24
Great! Next, complete checkout for full access to ARKADIA24
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.