Πασχαλινά εδέσματα και άφθονο κρασί από τους επαγγελματικούς φορείς της Τρίπολης το Πάσχα

0
Επιμελητήριο Αρκαδίας επαγγελματικούς φορείς διοίκηση

Μία ξεχωριστή γιορτή διοργανώνεται την Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου από τους Επαγγελματικούς φορείς: το Επιμελητήριο Αρκαδίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης, στο πλαίσιο των πασχαλινών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης.

Οι εκπρόσωποι των φορέων θα προσφέρουν παραδοσιακό οβελία, άφθονο κρασί και πασχαλινά εδέσματα σε όλους τους φίλους που θα επισκεφθούν την Στοά Αθανασιάδη την ημέρα του Πάσχα. Από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι μάλιστα, όσοι βρεθούν στο κιόσκι των Επαγγελματικών Φορέων θα διασκεδάσουν με τους ήχους της ορχήστρας του Πάνου Ηλιόπουλου.

Οι Πρόεδροι και οι Διοικήσεις των Επαγγελματικών Φορέων απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα μέλη τους, όλους τους Τριπολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας, να τιμήσουν με την παρουσία τους την πασχαλινή γιορτή των Επαγγελματικών φορέων, φέρνοντας μαζί τους μόνο την καλή τους διάθεση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.