Το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου για τον Λυκουρέντζο: Βάζω το χέρι μου στη φωτιά…

0
Νίκος Χατζηνικολάου

Με μια ανάρτηση στα social media ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε την ομιλία του Ανδρέα Λυκουρέτζου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis και έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον πρώην υπουργό, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση.

«Με μεγάλη συγκίνηση ακούω τον παλαιό μου φίλο και συναγωνιστή στα νεανικά μας χρόνια Α. Λυκουρέντζο να υπερασπίζεται τον εαυτό του τώρα στη Βουλή» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε με ιδιαίτερη έμφαση:

«Οχι μόνο τον πιστεύω, αλλά και βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι αυτόν! Δεν του αξίζει αυτή η λάσπη. Υπήρξε και παραμένει απόλυτα έντιμος!»

Δείτε την ανάρτηση του Ν. Χατζηνικολάου στο twitter

Χατζηνικολάου tweet Λυκουρέντζο

Μιλώντας στη Βουλή ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είπε: «Αιφνιδιάζομαι και εκπλήσσομαι με την εμπλοκή μου» υπογραμμίζοντας ότι «δεν είμαστε όλοι βουτηγμένοι στην λάσπη και την διαφθορά».

Αναφερόμενος σε συγκεκριμένες κατηγορίες από τους «ψευδομάρτυρες», όπως τους χαρακτήρισε, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος δήλωσε πως υπάρχει μόνον ο ισχυρισμός ότι προωθούσαν συγκεκριμένα φαραμακευτικά προϊόντα, ενώ όσον αφορά την επίσπευση πληρωμών της επίμαχης εταιρίας, επεσήμανε ότι, «δεν θα το επέτρεπε ο αναταγωνισμός. Ο ΕΟΠΥΥ εξέδιδε τις εντολές πληρωμής».

Δείτε εδώ όλη την ομιλία του Ανδρέα Λυκουρέντζου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.