Τηλεθέρμανση στη Μεγαλόπολη – Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

0
πώληση μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολη

Με αφορμή την έκδοση της πρόσκλησης απ’ το υπουργείο, για την επέκταση της τηλεθέρμανσης, στη Μεγαλόπολη, η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης: Ήταν δίκαιο έγινε πράξη».

Το κείμενο της Νομαρχιακής, αναφέρει τα εξής:

«Η επέκταση της τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολη, ένα πραγματικά δίκαιο έργο και ιδιαίτερα σημαντικό για τους κατοίκους της, το οποίο στήριξε πλήρως ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα γίνεται πράξη με πρώτο βήμα την έκδοση της πρόσκλησης, από το αρμόδιο υπουργείο, για τη χρηματοδότησή του.

Με τη συγκεκριμένη Πρόσκληση, για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη αυτών των έργων με πραγματικούς όρους και με υπαρκτές πιστώσεις. Ιδίως για την επέκταση του δικτύου διανομής τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολη, διαψεύδονται περίτρανα όσοι ισχυρίζονταν ότι η Κυβέρνηση ήθελε να το εγκαταλείψει. Κι αυτή η διάψευση είναι ένα σημαντικό κριτήριο αξιολόγησης κάθε πολιτικής δύναμης που είχε τοποθετηθεί πάνω στο σοβαρό αυτό ζήτημα.

Οι εποχές των εντάξεων χωρίς αντίκρισμα έχουν πλέον τελειώσει και – σχεδόν – όλοι το έχουν συνειδητοποιήσει. Είναι οι πράξεις που ορίζουν την αξιοπιστία όλων, όχι τα κενά λόγια και οι μηδενικές πιστώσεις. Έτσι υπηρετείται ο σεβασμός στον πολίτη και στις ανάγκες του. Με σχέδιο και πρόγραμμα, με συντονισμένες κινήσεις και με τη θέληση για την προώθηση έργων που συμβάλλουν, εκτός των άλλων, και στην αντιμετώπιση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Η έξοδος από τα μνημόνια σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για τον λαό και τον τόπο. Οι νέες δυνατότητες και η μεγαλύτερη ελευθερία στην άσκηση πολιτικής μπορούν, μέσα από μια συλλογική προσέγγιση, να στηρίξουν την προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης για μια δίκαιη ανάπτυξη που θα επουλώσει τις πληγές της κρίσης και των μνημονίων.

Το συγκεκριμένο έργο δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Πολλά ακόμη θα ακολουθήσουν για να στεριώσει η νέα εποχή».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.