Τατούλης για μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ: Σε ποιες άλλες περιοχές θα εφαρμοστεί το μέτρο

0
έκπτωση ρεύμα ηλεκτρικό λογαριασμός Οικονομική βοήθεια

Δηλώσεις σχετικά με το θέμα της έκπτωσης στο ηλεκτρικό ρεύμα και σε άλλες περιοχές εκτός από τον Δήμο Μεγαλόπολης έκανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με κυβερνητικούς παράγοντες.

Με αφορμή την προετοιμασία του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Πελοποννήσου ο κ. Τατούλης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί την περασμένη εβδομάδα με τους Υπουργούς Επικρατείας κ.κ. Αλέκο Φλαμπουράρη και Χριστόφορο Βερναδάκη και έθεσε το θέμα του μειωμένου τιμολογίου της ΔΕΗ.

«Ζήτησα από τους κ. Υπουργούς να ενταχθεί ολόκληρος ο Καλλικρατικός Δήμος Γορτυνίας, λόγω των έντονων προβλημάτων ερημοποίησης, του ορεινού χαρακτήρα του και των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αλλά και γιατί βρίσκεται εντός των ορίων του Ειδικού Αναπτυξιακού Πόρου (λιγνιτόσημο). Ζήτησα επίσης την ένταξη του τέως Καποδιστριακού Δήμου Βαλτετσίου, λόγω της γειτνίασής του με το Δήμο Μεγαλόπολης» δήλωσε ο κ. Τατούλης.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη «οι κ. Υπουργοί συμφώνησαν στις προτάσεις αυτές και ήδη έχουν ξεκινήσει τη συνεργασία τους με τους αρμόδιους Υπουργούς, ώστε να τροποποιηθεί ο σχετικός νόμος και να ενταχθούν και αυτές οι περιοχές στο μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ».

Καταλήγοντας ο κ. Τατούλης ξεκαθάρισε ότι: «Κατά την έναρξη της συζήτησης αποκλείστηκαν από τους κ. Υπουργούς από το μειωμένο τιμολόγιο οι Δήμοι Καλαμάτας, Τρίπολης και Σπάρτης».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.