Συνάντηση Καραμανλή – Μητσοτάκη σε αρκαδικό έδαφος

0
Καραμανλή Μητσοτάκης

Συνάντηση σε αρκαδικό έδαφος είχαν το απόγευμα του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Τρίπολη επ’ αφορμή της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσης του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και καθ’οδόν προς την αρκαδική πρωτεύουσα σταμάτησε στο χωριό Κάψιας όπου βρισκόταν ο πρώην Πρωθυπουργός.

Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα συζητώντας κυρίως την πορεία της Νέας Δημοκρατίας προς το συνέδριο της προσεχούς εβδομάδας, παρουσία των δύο πρώην γραμματέων της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Ζαγορίτη και Ανδρέα Λυκουρέντζου αλλά και του πρώην Υπουργού Νίκου Καλτεζιώτη.

Ο κ. Καραμανλής πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στην Αρκαδία το Σαββατοκύριακο και διέμεινε στο «Αρχοντικό Καλτεζιώτης» του πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και φίλου του, Νίκου Καλτεζιώτη στο χωριό Κάψια της Αρκαδίας.

Το πρόγραμμα του πρώην Πρωθυπουργού περιελάμβανε αρκετή πεζοπορία στα μονοπάτια του Μαινάλου με παρέα παλαιούς φίλους από την ΟΝΝΕΔ μεταξύ των οποίων οι Λευτέρης Ζαγορίτης, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Δημήτρης Ευσταθίου, Χρυσόστομος Χαριτωνίδης και Τάκης Πλιάκας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.