Συλλαλητήριο στην Μεγαλόπολη ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ

0
πώληση μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολη

Συλλαλητήριο στην Μεγαλόπολη ενάντια στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ διοργανώνει την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, η Συντονιστική Αγωνιστική Επιτροπή με αφορμή την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Η συγκέντρωση θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης, στις 7 το απόγευμα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή σημειώνεται ότι «την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη ένα ισχυρό εθνικό δημόσιο φορέα ηλεκτρικής ενέργειας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σπεύδει, μετά τον ΑΔΜΗΕ, να τεμαχίσει και να διαλύσει τη ΔΕΗ».

Όπως αναφέρεται «οι επιπτώσεις από την πώληση των Μονάδων και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είναι προφανείς. Οι καταναλωτές θα στερηθούν ένα κοινωνικό αγαθό και η χώρα μας ένα βασικό πυλώνα ανάπτυξης. Η περιοχή της Μεγαλόπολης θα οδηγηθεί σε παρακμή και ερημοποίηση. Θα επιδεινωθούν ταυτόχρονα οι εργασιακές σχέσεις και τα εργασιακά δικαιώματα στο χώρο της ΔΕΗ.

Ο αγώνας για το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και της ηλεκτρικής ενέργειας είναι υπόθεση που αφορά το σύνολο της κοινωνίας

Η πώληση της ΔΕΗ είναι εθνικό έγκλημα

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ

ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για το συλλαλητήριο της Κυριακής, θα δρομολογηθούν λεωφορεία από Καλαμάτα (6 μ.μ. από ΟΤΕ) και Τρίπολη ( 6 μ.μ. Πλατεία Αγίου Βασιλείου).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.