Συγκέντρωση στον σταθμό διοδίων της Νεστάνης ενάντια στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης

0

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους εργαζόμενοι στη ΔΕΗ της Μεγαλόπολης ενάντια στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων που αποφάσισε η Κυβέρνηση.

Αύριο Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 η «Συντονιστική Αγωνιστική Επιτροπή Μεγαλόπολης» στις 3:30 μ.μ θα ενημερώνει τους διερχόμενους  οδηγούς στο Σταθμό διοδίων της Νεστάνης με ανακοίνωση της για τις επιπτώσεις από την πώληση των Μονάδων και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Η Συντονιστική καλεί τους εργαζόμενους, τους πολίτες και τους τοπικούς κοινωνικούς Φορείς να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση  «ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ είναι αγώνας ΟΛΩΝ ΜΑΣ! Μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε αυτή τη μεγάλη μάχη, να μη ξεπουληθεί η ΔΕΗ, αν υπάρξει ένας παλλαϊκός ξεσηκωμός».

Για την συμμετοχή των εργαζομένων της ΔΕΗ θα δρομολογηθεί λεωφορείο με σημείο εκκίνησης στις 3 το μεσημέρι από την 4η Μονάδα στην συνέχεια στην 3η Μονάδα και στην πλατεία Μεγαλόπολης (δίπλα στην Εθνική Τράπεζα) για τα διόδια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.