Συγκέντρωση κατοίκων στα Τρόπαια για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας

0
Τρόπαια τράπεζα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν κάτοικοι στα Τρόπαια έξω από την Εθνική Τράπεζα εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή τους στην απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος.

Μάλιστα όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, παρεμπόδισαν την έναρξη της μετακόμισης.

Ακολουθεί η ενημέρωση από τον Σύλλογος Γορτυνίας ‘Ο Λάδωνας’ που συμμετείχε στην κινητοποίηση:

«Όπου υπάρχει δράση, έρχεται η αντίδραση!

Σήμερα βρεθήκαμε έξω απο το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Τρόπαια να εκφράσουμε την αντίδραση μας, την άρνησή μας στο κλείσιμο του υποκαταστήματος τη μέρα μάλιστα που είχε προγραμματιστεί η οριστική μετακόμιση. Έξω από το υποκατάστημα συγκεντρώθηκε απο νωρίς πλήθος κατοίκων, εξ αυτών και ο Δήμαρχος Γορτυνίας κύριος Γιάννης Γιαννόπουλος, βρίσκοντας βέβαια το κατάστημα κλειστό.

Η συντονιστική επιτροπή ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις επερχόμενες ενέργειες και στην συνέχεια μετέβει στην Τρίπολη σε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Ευάγγελο Γιαννακούρα καθώς και σε συνέντευξη τύπου στην Αρκαδική τηλεόραση. Ο Δήμος Γορτυνίας όπως και η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι μαζί μας στον αγώνα αυτό κάνοντας και απο την πλευρά τους τις απαραίτητες ενέργειες.

Παράλληλα την ώρα που η συντονιστική επιτροπή μετακινουνταν προς την Τρίπολη στο υποκατάστημα κατέφθασαν (μετά τη λήξη της συμβολικής κατάληψης) τραπεζικοί και ασφαλίτες κάνοντας προσπάθεια εισόδου στο κατάστημα με πρόφαση τον ανεφοδιασμό του ΑΤΜ. Εκεί έσπευσαν κάτοικοι οι οποίοι παρεμπόδισαν την είσοδο τους στο κατάστημα και την οποιαδήποτε ενέργεια μετακόμισης μέχρι να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις.

Ο Αγώνας Συνεχίζεται!!!»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.