Στην Τρίπολη η Φώφη Γεννηματά για την ανακοίνωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου

0
Φώφη Γεννηματά

Στην Τρίπολη θα βρεθεί την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής,  Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γραμματεία της περιφερειακής οργάνωσης της Πελοποννήσου, του Κινήματος Αλλαγής, η κ. Γεννηματά, θα βρίσκεται στις 4 το μεσημέρι, στην αίθουσα συσκέψεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου της Τρίπολης, στο Πνευματικό Κέντρο, όπου και θα διεξαχθεί περιφερειακή σύσκεψη του Κινήματος, για την ανάδειξη του υποψηφίου περιφερειάρχη της Πελοποννήσου, που θα στηριχθεί απ’ το Κίνημα Αλλαγής, στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Αμέσως μετά, στις 6 το απόγευμα, η κ. Γεννηματά, θα πραγματοποιήσει ομιλία για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Γραμματεία της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου του Κινήματος Αλλαγής σας ενημερώνει για τις ακόλουθες δράσεις του:

Α) Περιφερειακή Σύσκεψη: Την Τετάρτη, 07-11-2018, και ώρα 16.00 στην αίθουσα συσκέψεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης,  με την παρουσία της προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Φώφης Γεννηματά, θα πραγματοποιηθεί η περιφερειακή σύσκεψη του κινήματος για την ανάδειξη του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου που θα στηρίξει το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαϊου 2019.

Β) Ομιλία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά: Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, και ώρα 18:00  η  πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Φώφη Γεννηματά, θα πραγματοποιήσει ομιλία για τα θέματα  της τοπικής αυτοδιοίκησης και των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.