Στην Τρίπολη η συνεδρίαση των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ

0
Η Δ.Ε. της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας σε προηγούμενη συνεδρίαση στον Ρ/Σ "Αθήνα 9,84"

Σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, φιλοξενεί τη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας, υπό την προεδρία του προέδρου αυτής, κ. Μιχάλη Κυριακίδη (αντιπροέδρου ΑΘΗΝΑ 9,84).

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΗΤΙΣ του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, που αποτελεί Μέγα Χορηγό της συνάντησης.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. και θα ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης σε όλη τη χώρα, γι’ αυτό και θα συμμετάσχουν στη συνάντηση πολλοί εκπρόσωποί τους, με τηλεδιάσκεψη μέσω Skype.

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΕ Τρίπολης και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας, κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, δήλωσε για τη συνάντηση:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί, η πρωτοβουλία μας την άνοιξη του 2016 να διοργανώσουμε, το καλοκαίρι του ίδιου έτους, το 1ο συνέδριο Δημοτικών ΜΜΕ στην Τρίπολη, πέτυχε απόλυτα το στόχο της. Δημιουργήθηκε Ένωση Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας.

Ο Δήμος μας, εγώ και οι συνεργάτες μου, είμαστε χαρούμενοι, γιατί αύριο υποδεχόμαστε στην ιστορική Τριπολιτσά, την Ένωση των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας. Την υποδεχόμαστε στον τόπο που γεννήθηκε.

Πρόκειται για την πρώτη εκτός έδρας συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης.

Τον προηγούμενο χρόνο, από τον Ιούλιο του 2016, όλες οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης ανά τη χώρα, συνεργαστήκαμε υποδειγματικά, διεκδικήσαμε και σημειώσαμε τις πρώτες επιτυχίες, που πήραν «σάρκα και οστά» με τις διατάξεις του Νόμου 4483, τον Αύγουστο του 2017.

Έχουμε ακόμα να διανύσουμε πολύ δρόμο. Θα τον διανύσουμε πορευόμενοι από κοινού, με αγαστή συνεργασία και ομόνοια».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.