Σοβαρές καταγγελίες στον δήμο Β. Κυνουρίας με την αναμετάδοση των συνεδριάσεων του Δ.Σ. – Γιατί πληρώνουν ενώ δεν εκτελείται το έργο;

0
Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Καμπύλης διαχείριση απορριμμάτων καταγγελίες

Σε σοβαρές καταγγελίες προβαίνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η δημοτική αρχή το δημόσιο χρήμα.

Πρόκειται για το έργο που αφορά την βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και τη ζωντανή αναμετάδοση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα του Δήμου.

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος εγκρίνει και πληρώνει συγκεκριμένα ποσά, κανείς δεν μπορεί να δει τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αφού δεν μεταδίδονται ούτε σε ζωντανή μετάδοση ούτε μαγνητοσκοπημένες αργότερα.

O Γιώργος Καμπύλης με ανάρτησή του στο facebook αναφέρει τα εξής:

«Το ζούμε και αυτό στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να ψηφίζουν πληρωμή δαπάνης (3*757,02€ = 2.271,06€) η οποία δεν εκτελείται. Έχετε δει από το site του Δήμου σε ζωντανή αναμετάδοση ή έστω μαγνητοσκοπημένη κάποια συνεδρίαση του Δημοτικού μας συμβουλίου; Κάτι που θα μπορούσε άλλωστε να γίνει εύκολα και ανέξοδα από τη σελίδα του στο facebook. To ξέρουν καλά το live μέσω facebook στη Δημοτική Αρχή. Αλλά θα πρέπει να πληρώνεται και η προβολή του Δημάρχου. Να γιατί τελικά κάποιοι τα βλέπουν όλα ωραία στο Δήμο μας».

Στην ανάρτηση επισυνάπτονται και τρεις εντολές πληρωμής του έργου.

Γιώργος Καμπύλης: «Ο Δήμαρχος ζει το παραμυθάκι του – Για ποια αξιοποίηση αρχαιολογικών χώρων στο Άστρος μιλά;»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.