Σεμινάριο για οικογενειακές επιχειρήσεις από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

0
Επιμελητήριο Αρκαδίας επαγγελματικούς φορείς

Συνεχίζεται η σειρά διαδραστικών σεμιναρίων «Marketing και Εξωστρέφεια», με έμφαση στις Προτεραιότητες των Μικρών και Μικρομεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, έτυχε μεγάλης αποδοχής από τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και τις προηγούμενες τέσσερις σειρές σεμιναρίων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ,στις 5 μ.μ.-9.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στην Τρίπολη.

Ο εισηγητής σεμιναρίου, κ. Παναγιώτης Βελισσαρίου, επιστημονικός συνεργάτης της ΕΕΔΕ , Σύμβουλος Επιχειρήσεων, με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και εξειδίκευση σε θέματα Οργάνωσης – Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Προϊόντων / Υπηρεσιών, παρουσιάζει αποτελεσματικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα λειτουργίας των Μικρών και ΜΜΕ επιχειρήσεων της περιφέρειας, αναφέροντας χαρακτηριστικά παραδείγματα επιτυχημένων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται στους Αρκάδες επαγγελματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.