Ο Παναγιώτης Κουτσογιάννης από το Άστρος, υποψήφιος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

0

Ο Παναγιώτης Κουτσογιάννης με καταγωγή από το Παράλιο Άστρος Κυνουρίας είναι υποψήφιος για το Δ.Σ. στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με την παράταξη «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών» του Νίκου Λεβετσοβίτη.

Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Γλυφάδα οπού ζει μέχρι και σήμερα. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Πειραιά και είναι κάτοχος MBA από το ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. ενώ από το 2012 διατηρεί επιχείρηση ενοικιαζόμενων καταλυμάτων στο Παράλιο Άστρος.

Από το 2012 που ασκεί και το επάγγελμα του Μηχανολόγου Μηχανικού έχει συνεργαστεί με πολλές επιχειρήσεις ως Τεχνικός Ασφάλειας, αλλά και ως Τεχνικός Σύμβουλος.

Έχει διατελέσει Τεχνικός Διευθυντής σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της προστασίας περιβάλλοντος και της διαχείρισης αποβλήτων.
Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετέχει ενεργά στα κοινά έχοντας εκπροσωπήσει πολλές φορές τον φοιτητικό σύλλογο του ΑΤΕΙ Πειραιά. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Γλυφάδας και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου ΟΝΝΕΔ.

Ο Παναγιώτης Κουτσογιάννης είναι εκλεγμένο μέλος στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας και θέτει υποψηφιότητα για μέλος ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με την παράταξη “Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών” του Νίκου Λεβετσοβίτη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.