Ο «ιστορικός» πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δ. Τσιγκούνης υποψήφιος με Νίκα

0
Τσιγκούνης

Την υποψηφιότητα του πρώτου προέδρου της ΟΝΝΕΔ επί Κωνσταντίνου Καραμανλή, Δημήτρη Τσιγκούνη, στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, που έχει πλούσια εμπειρία στα αυτοδιοικητικά α΄ και β΄ βαθμού, καθώς έχει διατελέσει δήμαρχος Λεωνιδίου, αποδέχθηκε την πρόταση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, αποτελώντας την 6η υποψηφιότητα του συνδυασμού για την ΠΕ Αρκαδίας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Τσιγκούνη:

«Καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» το φίλο & πρ.Δήμαρχο Λεωνιδίου, Δημήτρη Τσιγκούνη, ο οποίος αποτελεί την 6η υποψηφιότητα του συνδυασμού μας για την Π.Ε. Αρκαδίας.

Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα μας. Είμαι σίγουρος πως η εμπειρία του στην Αυτοδιοίκηση θα βοηθήσει τα μέγιστα για την αλλαγή που έχει ανάγκη τόσο η Αρκαδία, όσο και η Πελοπόννησος».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.