Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης για το μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ – Επίθεση στους δημάρχους των άλλων περιοχών που διεκδικούν επέκταση του μέτρου

0

Επίθεση στους δημάρχους των άλλων περιοχών που διεκδικούν επέκταση του μέτρου έκπτωσης στο ηλεκτρικό ρεύμα εξαπέλυσε ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος με σημερινές του δηλώσεις.

«Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου από τη σπασμωδική αντίδραση δημοτικών αρχών άλλων περιοχών της Πελοποννήσου, να διεκδικήσουν επέκταση της ρύθμισης για τους δήμους τους» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

«Απέφυγα να τοποθετηθώ επισήμως όλες αυτές στις ημέρες. Σήμερα έχω να πω ότι όλοι αυτοί που βιαστικά τοποθετήθηκαν εκ των υστέρων επί του θέματος, έπρεπε να είχαν μελετήσει την ουσία και την επιχειρηματολογία που στηρίχθηκε το αίτημα της Μεγαλόπολης και της Δυτικής Μακεδονίας. Έστω ας είχαν μπει στον κόπο να συζητήσουν εκ των προτέρων μαζί μου ή να ζητήσουν να τους ενημερώσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχαν πιστέψει και δεν το διεκδίκησαν νωρίτερα».

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και σε αυτούς «που συνέδεσαν τη συγκεκριμένη ρύθμιση με ευφάνταστα σενάρια εξελίξεων όσον αφορά τα απορρίμματα» λέγοντας ότι με αυτά που λένε «φαίνεται με πόση προχειρότητα προσεγγίζουν αυτό το ζήτημα», απαντώντας εμμέσως σε δηλώσεις του δήμαρχου Τρίπολης, κ. Παυλή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.