Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Αρκαδία

0
Λαϊκή Συσπείρωση ΚΚΕ

 «Στις τοπικές εκλογές του Μάη, ψηφίζουμε-δυναμώνουμε παντού το ΚΚΕ. Ψηφίζουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους της Αρκαδίας και την Περιφέρεια. Το πραγματικό δίλημμα είναι ένα: θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, για να δυναμώσει η διεκδίκηση, η ελπίδα, ο στόχος της ριζικής ανατροπής».

Με αυτό το μήνυμα παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αρκαδία, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Τρίπολη.

Στην εκδήλωση, μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας, όπως επίσης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι.

Χαιρετισμό απεύθυναν οι Βαγγέλης Γούργαρης (υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης), Γιώργος Κατσιρούμπας (υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης), Γιάννης Φράγκος (υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας), Νίκος Χείλαρης (υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας) και Βασίλης Τετώρος (υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας).

Οι υποψήφιοι, επανέλαβαν ότι στις εκλογές, συγκρούονται δύο γραμμές: α) αυτή του ΚΚΕ που εκφράζει τα συμφέροντα των πολλών και β) αυτή των άλλων αστικών κομμάτων και της αστικής τάξης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.