Νέος Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ ο Νίκος Παγώνης

0
Μητσοτάκης Παγώνης Γραμματέας

Καθήκοντα νέου Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ. αναλαμβάνει ο Νίκος Παγώνης από την Τεγέα, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του κεντρικού οργανωτικού της σχήματος με τους 15 γραμματείς και τους 140 αναπληρωτές τους, εκ των οποίων το 73% δεν έχει αναλάβει ποτέ στο παρελθόν ανάλογη θέση.

Επιπλέον, το 20% εξ αυτών δεν είχε ποτέ στο παρελθόν ενεργό ανάμειξη στα κομματικά δρώμενα της Νέας Δημοκρατίας.

 Ποιος είναι ο Νίκος Παγώνης

Γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας. Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στη Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων με κατεύθυνση “Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές”  με παράλληλη εκπόνηση εργασίας με θέμα: “Η Εθνική Πολιτική για την προώθηση της Διαβούλευσης  στον Δημόσιο Τομέα, στα ΑΕΙ και στα κόμματα”.

Εργάζεται στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ως εκπαιδευτής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Έχει διατελέσει μέλος του ΕΓ της ΟΝΝΕΔ και μέχρι σήμερα Αναπληρωτής Γραμματέας στη Γραμματεία Οικουμενικού Ελληνισμού της ΝΔ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.