Μαρία Σπυράκη: Η Εύη Τατούλη, ξεκάθαρα, δεν θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ

0
Σπυράκη

Επίθεση στον Πέτρο Τατούλη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη ενώ ξεκαθάρισε ότι η Εύη Τατούλη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων Τηλεόρασης BEST Καλαμάτας, η Μαρία Σπυράκη είπε τα εξής:

 «Ξέρετε ότι έχουμε ήδη προχωρήσει σε διαγραφές στελεχών του κόμματος που ήταν απέναντι στην επιλογή του κόμματος που είναι ο Παναγιώτης Νίκας. Ειδικά στο κεφάλαιο Εύη Τατούλη πρέπει να το κάνω εντελώς ξεκάθαρο και να το ακούσουν όλοι όσοι διακινούν σενάρια και πληροφορίες. Η κα Εύη Τατούλη δεν θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας όποτε κι αν γίνουν εθνικές εκλογές, είτε τον Μάιο είτε τον Οκτώβριο».

Όσον αφορά για τον Πέτρο Τατούλη είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν έκανε καλή δουλειά, δεν ήταν ένας καλός περιφερειάρχης ο κ. Τατούλης. Και δεν ήταν ένας καλός περιφερειάρχης για δεκάδες λόγους, θα απαριθμήσω μόνο λίγους…  Του δόθηκε μια 5ετία και σ’ αυτή τη 5ετία δεν κατάφερε να επιλύσει τα προβλήματα των πολιτών. Δεν ανέπτυξε την Πελοπόννησο, δεν χρησιμοποίησε τα κοινοτικά και περιφερειακά κονδύλια για να δημιουργηθούν έργα υποδομής… Δεν έκανε πολιτική για τον τουρισμό. Μόλις το 2,63% των εσόδων το πρώτο 9μηνο του 2018 αντιστοιχούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αντιμετώπισε την περιφέρεια ως μία οικογενειακή υπόθεση και τα έργα της επίσης ως οικογενειακή υπόθεση. Και θα σας πω κάτι που στεναχωρεί ιδιαίτερα…  Ο κ. Τατούλης διεκδικεί με πολλές αξιώσεις το Όσκαρ αναποτελεσματικότητας για τη διαχείριση απορριμμάτων. Βεβαίως μπορεί να το μοιραστεί με τον περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιόνια Νησιά… Είναι απαραίτητο να έχουμε έναν άλλο Περιφερειάρχη με σχέδιο, με όραμα, που θα δουλεύει σε μία αναπτυξιακή προοπτική, έναν Περιφερειάρχη που θα τιμά το αξίωμά του και που δεν θα θεωρεί την Περιφέρεια οικογενειακή υπόθεση».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.