Κοπή πίτας για το Κίνημα Αλλαγής στην Τρίπολη

0
Κίνημα Αλλαγής πίτα

Εκδήλωση κοπής πίτας πραγματοποίησε το Κίνημα Αλλαγής στην Τρίπολη παρουσία του Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Την πίτα έκοψε η γραμματέας της Νομαρχιακής Αρκαδίας, Κωνσταντίνα Καπογιάννη, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής Αρκαδίας και Ιωάννης Μπουντρούκας ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

Στην εκδήλωση, εκτός των μελών και των φίλων του ΚΙΝΑΛ παρευρέθηκαν, ο δήμαρχος Τρίπολης, Δ. Παυλής, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Τρίπολης, Κ. Τζούμης, Δ. Βόσνος, ο υποψήφιος βουλευτής, Γ. Πραχαλιάς, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, εκπρόσωποι άλλων Νομαρχιακών της Πελοποννήσου, στελέχη καθώς και αντιπροσωπείες τοπικών επιτροπών.

Κατά την ομιλία του ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Πρέπει όλες οι κάλπες να βγάλουν ισχυρό Κίνημα Αλλαγής γιατί εάν αυτό δεν γίνει, τότε θα προκύψει διχασμός και νέες περιπέτειες. Θέλουμε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συγχρόνως, θέλουμε εμείς να αποτελέσουμε το προοδευτικό ανάχωμα στον δεξιό ρεβανσισμό. Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι με κανέναν απ’ τους δύο πιο κοντά ή πιο μακριά. Είμαστε διαφορετικοί. Θέλουμε δύναμη για να επιβάλλουμε προοδευτικές προτάσεις, λύσεις και προοπτικές. Πραγματοποιούμε διάλογο με την κοινωνία, ώστε να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ. Βρίσκουμε μαζική ανταπόκριση».

Συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Στέλνουμε μήνυμα ενότητας και συστράτευσης. Κάποια πράγματα δεν εξαγοράζονται. Δεν εξαγοράζονται οι αρχές μας, οι αξίες μας, η ιστορία μας, οι αγώνες μας. Το ΚΙΝ.ΑΛΛ., ιδρύθηκε απ΄ τη βάση και έχουμε υποχρέωση αυτό να μην το λησμονούμε. Βαδίζουμε στον προοδευτικό, δημοκρατικό χώρο, με ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ και αυτό θα το τιμήσουμε στις εκλογές».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.