Κλειστό το κέντρο της Τρίπολης για το Αναπτυξιακό Συνέδριο

0
αστυνομία κορδέλα

Κλειστό θα είναι σε μεγάλο μέρος το κέντρο της Τρίπολης από την Δευτέρα το πρωί και όλη την Τρίτη, λόγω διεξαγωγής του Περιφερειακού Συνεδρίου Πελοποννήσου που διοργανώνει η Κυβέρνηση στο πλαίσιο περιφερειακών συνεδρίων σε όλη την Ελλάδα.

Από την Αστυνομία εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται σταδιακά από τις 6 το πρωί της Δευτέρας, 26 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη, ημέρα όπου θα επισκεφθεί την Τρίπολη και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο όποιος θα έχει ομιλία στο Συνέδριο κλείνοντας τις εργασίες του, το κέντρο της πόλης θα είναι απροσπέλαστο για τους οδηγούς αφούν έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

– Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην οδό Καλαβρύτων από το ύψος της οδού Οπλαρχηγού Σεχιώτη και εκτροπή αυτής προς την Οπλαρχηγού Σεχιώτη.

– Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην οδό Παπαρηγοπούλου από το ύψος της οδού Αγίου Κωνσταντίνου (όπου θα γίνεται και εκτροπή).

– Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην οδό Παπαναστασίου από το ύψος με την οδό Δημητρακοπούλου (όπου θα γίνεται και εκτροπή).

– Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων της οδού Ακαδημίας από το ύψος με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

– Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων της οδού Παπαρηγοπούλου από το ύψος με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

– Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων της οδού Οικονομίδου από το ύψος με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

– Επιπλέον απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως από Πνευματικό Κέντρο έως οδό Δημητρακοπούλου.

– Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν διακοπή κυκλοφορίας ισχύουν από ώρα 06:00-22:00 της 26 και 27/02/2018, ενώ η απαγόρευση στάθμευσης ισχύει από ώρα 06:00 της 26/02/2018 έως 22:00 της 27/02/2018.-

– Η απόφαση υλοποιείται με την τοποθέτηση κινητών πινακίδων (P–7) (P-27) (P-28) (P-59) και των λοιπών ρυθμιστικών πινακίδων.

– Η τοποθέτηση και αφαίρεση των ως άνω κινητών πινακίδων, θα πραγματοποιείται με μέριμνα και ευθύνη του Τ. Τ. Τρίπολης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.