Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας Παυλή για τον δήμο Τρίπολης

0
Παυλής

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος και πάλι για τη θέση του Δημάρχου Τρίπολης, ανακοίνωσε και επίσημα ο Δημήτρης Παυλής κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι η παράταξή του θα είναι παρούσα στις επόμενες εκλογές ξεκαθαρίζοντας πως «όσα ακούγονται στην μη συμμετοχή της παράταξης του είναι μία σπέκουλα. Κάποιους τους βολεύει να διαδίδεται ότι δεν θα συμμετάσχουμε στις επόμενες εκλογές».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλής ανακοίνωσε ότι στα τέλη Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το 60 % των υποψηφίων του συνδυασμού του και στα τέλη Μαρτίου τους υπόλοιπους.

Τόνισε, πως θα υπάρξει μεγάλη ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, ενώ θα είναι και πάλι υποψήφιοι όσοι αποδεδειγμένα είναι ικανοί να συνεχίσουν το έργο που ήδη επιτελούν.

Ο κ. Παυλής αναφέρθηκε στα έργα τα οποία έχουν εξασφαλιστεί από τον ίδιο και τους συνεργάτες του και θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα στο δήμο της Τρίπολης τονίζοντας ότι τέτοια έργα δεν έχουν γίνει εδώ και 30 χρόνια στο δήμο.

Επανέλαβε πως τα «ώριμα» έργα ξεπερνάνε τα 150 και πως δεν τον απασχολεί να κάνει «μικρές παρεμβάσεις» για προεκλογικούς λόγους, όπως γινόταν κατά το παρελθόν αλλά ουσιαστικά έργα που θα ωφελήσουν σε βάθος χρόνου τους δημότες της Τρίπολης.

Τέλος, ο κ.Παυλής ανέφερε ότι θα είναι ανοιχτός στις συμμαχίες και στη συνεργασία του με άλλες παρατάξεις ακολουθώντας το νέο εκλογικό σύστημα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.