Εκλογές για το Επιμελητήριο Αρκαδίας

0

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ καλεί τις Επιχειρήσεις – Μέλη του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ  να συμμετάσχουν στις εκλογές, για την ανάδειξη των αιρετών μελών Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του και σας ενημερώνει ότι:

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις

8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (οδός Καϊκα και Λεωνίδα Ζέρβα, Μεγαλόπολη) και από ώρας 10 το πρωί έως  6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ – ΙΔΡΥΜΑ ΖΑΦΕΙΡΗ  και από ώρας 10 το πρωί έως 6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

10 ΚΑΙ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΗΜΕΡΕΣ  ΚΥΡΙΑΚΗ και ΔΕΥΤΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (25ης Μαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη) και  από ώρας 10 το πρωϊ  έως 6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο αριθμός των αντιπροσώπων (εδρών) που θα εκλεγούν σε κάθε Τμήμα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ είναι:

 Τμήμα Μεταποίησης: 7 έδρες

 Τμήμα Υπηρεσιών: 7 έδρες

 Τμήμα Εμπορίου: 6 έδρες

 Τμήμα Τουριστικό: 1 έδρα

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.