Εθελοντική αιμοδοσία στο Άστρος για παιδιά με καρκίνο από τον Σύλλογο «Άξιον Εστί»

0
Άξιον Εστί εθελοντισμός

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις «Άξιον Εστί» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Άστρος , την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου.

Η αιμοδοσία θα γίνεται από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Παύλου στο Άστρος, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου «Παίδων – Η Αγία Σοφία», για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις (παιδιά με καρκίνο) και νοσηλεύονται στα ογκολογικά τμήματα του ιδίου νοσοκομείου.

Την πρωτοβουλία στηρίζουν οι τοπικοί φορείς, σύλλογοι και παράγοντες του Άστρους και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και για τον σκοπό αυτό απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Μεταξύ άλλων ο Γενικός Ιατρός του Κέντρου Υγείας Άστρους Ιωάννης Πατούρας, η εκπαιδευτικός προσχολικής αγωγής Μαρία Τετώρου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερείας Πελοποννήσου Γεώργιος Μπακούρης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πέτρος Σαββούρδος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους Βασίλης Κολοβός, ο Αρχηγός του Πανθυρεατικού Αθλητικού Ομίλου Γεώργιος Μπάρλας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς Κωνσταντίνος Καμπύλης, η παιδική ομάδα του Πανθυρεατικού Αθλητικού Ομίλου κ.α

Επίσης το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στέλνει και το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίου Άστρους απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στην αιμοδοσία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.