Δεν επέτρεψαν στον Δήμο Τρίπολης να προσφέρει βοήθεια στη Δυτική Αττική

0

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο δεν επετράπη στον Δήμο Τρίπολης να προσφέρει βοήθεια στη Δυτική Αττική που χτυπήθηκε από τις φονικές πλημμύρες.

Ο Δήμος υπέβαλλε σχετικό αίτημα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου να συνεισφέρει στην περιοχή πόσιμο νερό με μία υδροφόρα, ένα αποφρακτικό μηχάνημα της ΔΕΥΑΤ και ένα μοτέρ άντλησης.

Ωστόσο δεν επετράπη η μετακίνηση των οχημάτων για τυπικούς και γραφειοκρατικούς λόγους.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει o Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας του Δήμου Τρίπολης, Σωτήρης Παπαδημητρίου, «σήμερα ήταν να είμαστε εκεί αλλά λόγω μη έγκρισης – άκουσον άκουσον- μετακίνησης των αυτοκινήτων, καθόμαστε και παρακολουθούμε ως θεατές από τηλεοράσεως την εξέλιξη του δράματος».

 Δείτε όσα έγραψε ο Σωτήρης Παπαδημητρίου στο facebook

«Σε αυτή τη χώρα δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει, τίποτα να γίνει.
Οι αγκυλώσεις και οι παθογένειες του συστήματος και της απέραντης νομολογίας, δεν επιτρέπουν να κάνεις πράγματα που για το απλό κοινό νου, μοιάζουν δεδομένα και επιβεβλημένα.

Ο Δήμος Τρίπολης είχε την διάθεση να συνδράμει στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται στη Δυτική Αττική για την αντιμετώπιση της τεράστιας καταστροφής και της απέραντης θλίψης.

Τί θέλαμε λοιπόν; Να πάμε πόσιμο νερό με την υδροφόρα μας, να πάμε με το αποφρακτικο της ΔΕΥΑΤ και με ένα μοτέρ άντλησης.

Σήμερα ήταν να είμαστε εκεί αλλά λόγω μη έγκρισης – άκουσον άκουσον- μετακίνησης των αυτοκινήτων, καθόμαστε και παρακολουθούμε ως θεατές από τηλεοράσεως την εξέλιξη του δράματος.

Κύριοι, καταλάβετε επιτέλους ότι η Πολιτική Προστασία για να είναι χρήσιμη και να υπηρετεί το σκοπό της, ( προστασία ανθρώπινης ζωής, περιβάλλοντος, περιουσιών), απαιτεί υπερβάσεις, εγρήγορση, ελιγμούς, πραγματική αίσθηση των συνθηκών».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.