Γ. Καμπύλης για το σχολείο στο Παράλιο Άστρος: Ανίκανοι και συκοφάντες διαχειρίζονται τις τύχες του Δήμου μας

0
Γιώργος Καμπύλης

Για «ανίκανους και συκοφάντες» κάνει λόγο η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με επικεφαλής τον Γιώργο Καμπύλη, εξαπολύοντας επίθεση στη δημοτική αρχή για τους χειρισμούς σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου στο Παράλιο Άστρος.

Αφορμή στάθηκε η δημόσια τοποθέτηση του αντιδήμαρχου οικονομικών κ. Γιάννη Χορνδρολαίου, ο οποίος επέρριπτε ευθύνες στην αντιπολίτευση για τις καθυστερήσεις που οδήγησαν για άλλη μια χρονιά το σχολείο να λειτουργήσει ως 5θέσιο και να μην αναβαθμιστεί σε 6θέσιο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Γιώργου Καμύλη

«Η Δημοτική Αρχή μπροστά στην κατακραυγή των κατοίκων του Παραλίου  Άστρους που για άλλη μια χρονιά το σχολείο τους θα λειτουργήσει ως πενταθέσιο και όχι ως εξαθέσιο και για να καλύψει τη «γύμνια» και την ανικανότητά της σε άλλο ένα θέμα έβαλε τον αντιδήμαρχο να συκοφαντήσει την αντιπολίτευση.

Μόνοι σας αναδείξατε το θέμα της καθυστέρησης, εάν θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε  μικροπολιτικά θα το είχαμε κάνει όμως θεωρούμε ότι με τα θέματα της παιδείας δεν παίζουμε και δεν το κάναμε.

Πέρα από όποιες άλλες καθυστερήσεις η επιτροπή του ιδρύματος συνεδρίασε στις 29/05/2018, πρόσκληση 5079/24-05-2018, με θέμα: «Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας στο ισόγειο του πρώην κοινοτικού καταστήματος Παρ. Άστρους για την έκδοση πιστοποιητικού πυρασφάλειας. Αναμόρφωση προϋπολογισμού».

Μετά από δύο ολόκληρους μήνες, τόσο σας χρειάστηκε, διαπιστώσατε ότι έπρεπε να συμπεριληφθεί και το υπόγειο στη μελέτη με αποτέλεσμα  η επιτροπή να ξανασυνεδριάσει στις 27-07-2018, πρόσκληση 7674/23-07-2018 δύο ολόκληρους μήνες μετά, με θέμα: «Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για συμπλήρωση της μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας στο υπόγειο του πρώην κοινοτικού καταστήματος Παρ. Άστρους για την έκδοση πιστοποιητικού πυρασφάλειας. Αναμόρφωση προϋπολογισμού».

Φταίει η αντιπολίτευση για αυτό; Από πότε η διατύπωση μιας άποψης από την αντιπολίτευση σε μία επιτροπή επηρεάζει την υλοποίηση ενός έργου; Μήπως δεν θέλετε να μιλάμε;

Ας μας πει ο άλλος Αντιδήμαρχος κ. Γκαύρος Δημήτριος εάν συμφωνούσε με την αρχική μελέτη του έργου η οποία δεν περιελάμβανε πολλές απαραίτητες εργασίες.

Σας προκαλούμε να δημοσιοποιήσετε τα πρακτικά και να μας πείτε ποιες ήταν οι ενέργειές μας που εμπόδισαν το έργο, διαφορετικά είστε κοινοί συκοφάντες και έτσι θα σας αντιμετωπίζουμε στο εξής.

Μήπως φταίμε εμείς και για τη μη επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν το Παράλιο Άστρος όπου μετά από οκτώ χρόνια διοίκησης δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα;

Ανίκανοι και συκοφάντες ένας συνδυασμός επικίνδυνος για τους διαχειριστές της τύχης του Δήμου μας.

Συνιστούμε ψυχραιμία και σοβαρότητα».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.