Β. Κυνουρία: «Απολογισμός θράσους» από την Δημοτική Αρχή – Παρουσιάσαν ως έργο τη διαγράμμιση γηπέδου μπάσκετ!

0
Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Καμπύλης διαχείριση απορριμμάτων καταγγελίες

Για «απολογισμό θράσους» κάνει λόγο η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Γιώργο Καμπύλη, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, καταγγέλλοντας την δημοτική αρχή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ύστερα από τον περσινό αποτυχημένο δημόσιο απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος με τους Αντιδημάρχους επέλεξαν να μονολογήσουν και, ενώ δεν έχουν θεσμικά ακόμη κάνει απολογισμό του 2016, να κάνουν διαδικτυακό απολογισμό του 2017. Έναν απολογισμό φτωχό με πολλές υποσχέσεις και ψέματα.

Ο κύριος Γκαύρος ένιωσε την ανάγκη να μας αναφέρει στον απολογισμό του την διαγράμμιση του γηπέδου μπάσκετ στη Μελιγού ως έργο!

Για το έργο των όμβριων υδάτων στον Άγιο Ανδρέα δε μας ανέφερε ότι έγινε με τρεις απευθείας αναθέσεις υπηρεσιών σε τρεις διαφορετικούς αναδόχους.

Ψευδώς μας παρουσίασαν ως έργο της Δημοτικής Αρχής την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γηπέδου του Άστρους».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «η Δημοτική αρχή μας απέκρυψε ότι στις 07 Δεκεμβρίου του 2017 διέλυσε την σύμβαση για την Διαχείριση των απορριμμάτων αδυνατώντας να εκδώσει τις απαιτούμενες άδειες για την κατασκευή των κτηριακών εγκαταστάσεων, ενώ μέχρι τότε μας έλεγαν ότι για την μη έκδοση των αδειών ευθύνεται η Περιφέρεια. Μόλις οκτώ μέρες μετά, στις 15/12/2017, ο Δήμαρχος έκανε απευθείας ανάθεση ύψους 24.800€ στον ίδιο ανάδοχο για να συνεχίσει τη διαχείριση.

Τέλος με θράσος ο Δήμαρχος αντί να απολογείται που έχει επιβληθεί στο Δήμο μας πρόστιμο ύψους 300.000€ και ο Δήμος δεν μπορεί να εκδώσει φορολογική ενημερότητα με ότι συνεπάγεται αυτό, «πανηγυρίζει» γιατί μειώθηκε το πρόστιμο από 4.000.000€ σε 300.000€. Δεν είναι πρόστιμο οι 300.000€ κύριε Δήμαρχε και ποιος θα τις πληρώσει;».

Καταλήγοντας τονίζεται ότι «για αυτά που ίσως θα γίνουν, ενώ έπρεπε ήδη να έχουν γίνει καθώς τα ακούμε εδώ και τόσα χρόνια, θα ασχοληθούμε μετά τον επόμενο μονόλογο της Δημοτικής Αρχής».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.