Αυξήσεις στους σταθμούς διοδίων Σπαθοβούνι, Νεστάνη και Μάναρη

0
σταθμούς διοδίων

Κατά 5 λεπτά θα αυξηθεί το αντίτιμο σε τρεις μετωπικούς σταθμούς διοδίων στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα-Σπάρτη.

Πρόκειται για τους σταθμούς στο Σπαθοβούνι, τη Νεστάνη και εκείνον στη Γέφυρα Μάναρη

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση οι νέες τιμές θα ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου 2019 προς Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 (ώρα 00:00 της 10/1/2019).

Οι αυξήσεις αφορούν τις κατηγορίες οχημάτων 2,3 και 4, δηλαδή ΙΧ και φορτηγά, ενώ για τις μηχανές δεν υπάρχει καμία μεταβολή.

Δείτε στον πίνακα αναλυτικά πως διαμορφώνεται ο νέος τιμοκατάλογος (με κόκκινο οι τιμές που αλλάζουν)

Αυξημένες θα είναι οι τιμές των διοδίων και σε άλλους αυτοκινητόδρομους.

Στην Εγνατία οδό η χρέωση για τα ΙΧ θα διαμορφωθεί σε 5 από 3 λεπτά ανά χιλιόμετρο, με την αύξηση να ανέρχεται σε ποσοστό 67% κατά μέσο όρο. Στα Μάλγαρα, η αύξηση θα ανέλθει σε ποσοστό 150% δεδομένου πως η χρέωση θα διαμορφωθεί σε 3 ευρώ από 1 ευρώ και 20 λεπτά που είναι τώρα.

Στον αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, οι οδηγοί των ΙΧ θα πληρώνουν 10 λεπτά περισσότερα στα μετωπικά διόδια Πελασγίας.

Σε δύο μετωπικούς σταθμούς διοδίων στην Ολυμπία Οδό, από την Ελευσίνα έως την Πάτρα, θα ισχύσουν αυξήσεις από το νέο έτος. Πρόκειται για τους σταθμούς του Ελαιώνα, όπου το αντίτιμο θα διαμορφωθεί στα 3 ευρώ και 30 λεπτά, από 3 ευρώ και 20 λεπτά που είναι τώρα, και στον σταθμό του Ρίου. Εκεί η χρέωση θα ανέλθει σε 2 ευρώ και 30 λεπτά αυξημένη κατά 10 λεπτά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.