Άγριος καυγάς για τη ΔΕΗ του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας με τον υπουργό Περιβάλλοντος

0
Αριστείδης Μπρούμας

Ανέβηκαν οι τόνοι στην επιτροπή της Βουλής που συζητά το νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Αριστείδης Μπρούμας, επιτέθηκε στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, λέγοντας ότι αν θέλει να πουλήσει κάτι, να πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία που ξεχνά να τα γράψει στο πόθεν έσχες του.

«Με όρους κοινωνίας απορρίπτουμε όχι μόνο το σχέδιο νόμου αλλά και τα ψίχουλα που καταθέτετε στο τραπέζι. Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ είναι βιομηχανικοί εργαζόμενοι, είναι βαρύ το φορτίο αίματος που έχουν δώσει και δεν θέλουμε οι νέοι μας να γίνουν σκλάβοι στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα. Εάν θέλετε να πουλήσετε κάτι να πουλήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία, που ξεχνάτε να τα δηλώσετε γιατί είναι πολλά», είπε με τον Γιώργο Σταθάκη να καλεί τον κ. Μπρούμα να ανακαλέσει.

Γ. Σταθάκης: Να ανακαλέσετε και να μη γραφτεί στα πρακτικά

Αρ. Μπρούμας: Όχι δεν ανακαλώ αν θέλετε κάντε μου μήνυση, εσείς να ανακαλέσετε αυτά που είπατε προεκλογικά σε σχέση με αυτά που κάνετε μετεκλογικά.

Γ. Σταθάκης: Αφήνω στη μοίρα του έναν πρόεδρος που μάλλον έχει προβλήματα σε άλλα επίπεδα και μάλιστα πολλαπλά

Αρ. Μπρούμας: Η ΔΕΗ χτίστηκε με το αίμα και τις θυσίες των εργαζομένων και των συνταξιούχων, έχει τους περισσότερους νεκρούς, τους περισσότερους θανάτους από επαγγελματικές ασθένειας ,δεν επιβάρυνε τον κρατικό προϋπολογισμό. Η ΔΕΗ απαιτείται στην μεταμνημονιακή εποχή να έχει δημόσιο χαρακτήρα για το συμφέρον της κοινωνίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.